Vecht jezelf tot de highscores

Als ridder in knightfight vecht je om de beste te worden, met als doel een plaatsje in de highscores. Om uiteindelijk bovenaan in rang te komen en de hoogste score neer te zetten zal je je een weg moeten vechten door de verschillende rangen van je vijanden. Dit kan alleen in een player vs player battle of samen met je gilde. Door veel te trainen en te vechten bouw je ervaring op waarmee je kracht, uithoudingsvermogen, betere vechtvaardigheden en behendigheid creëert. Deze eigenschappen heb je nodig om aan de top te komen en om uiteindelijk jouw plek in de highscores te bemachtigen.

Ridder

De meest succesvolle ridders en gildes worden vermeld in wekelijkse statistieken van de spel ontwikkelaar. In de wekelijkse statistieken worden binnen de verschillende onderdelen de beste spelers van die week getoond. Bij het bepalen van deze status wordt gekeken naar de gevecht statistieken per speler van de voorgaande vier weken.

Gevechtsstatistieken

De gevechtsstatistieken zijn belangrijk voor de positie van een speler in de wekelijkse highscores. Hierbij wordt gekeken naar het aantal overwinningen, het aantal keer gewonnen of verloren, het gewonnen goud en de ervaring punten. Recent gespeelde gevechten tellen meer mee dan gevechten die al langer geleden gespeeld zijn. Wekelijks worden de statistieken bijgewerkt. Om de meest succesvolle ridder of gilde te blijven en je plek in de top 1000 te verdedigen moet je hard werken.

Gevechtsstatistieken

Titels en symbolen voor de ridder met de hoogste score

In de wekelijkse statistieken worden titels en iconen gehangen aan de spelers in de top 1000. Heb jij deze game volledig onder controle en stijg jij in rang waardoor je de top 1000 bereikt dan wordt jij misschien wel een Corporal, een Sergeant, een Captain, een Field Marshall of een Knight of Light. Elke titel heeft zijn eigen icoon en zijn eigen rang.

Lukt het jou om in de top 1000 te komen en je titel te verdedigen?