Hoe speel je Knightfight

Wanneer je je registratie voor het spel hebt afgerond kan voor jou de strijd beginnen. Je avontuur begint als simpele ridder maar als je goed speelt kun je uitgroeien tot leider van een gilde.

De kracht van je wapens vergroten

Ga jij je vijand verslaan met één van de vele beschikbare zwaarden met één hand en een schild of gebruik je een machtig zwaard met twee handen.

Binnen knightfight vind je de smid, deze kan je wapens uitharden waardoor je je vijanden kunt overmeesteren. De smid kan je wapen ook voorzien van een magische zielsteen om de kracht van het wapen te vergroten.

Door je ridder te voorzien van de bescherming en hem te trainen voor de beste skills, kun je zelfs de meest dodelijke aanvallen aan. Bovendien kan je, door gebruik te maken van verschillende ringen en amuletten, de eigenschappen van je ridder verbeteren.

Internationale Battle Server

Zodra jij een sterke ridder bent kun je lid worden van de Battle Server, hier kun je spelen tegen knightfighters van over de hele wereld. Door tegen deze internationale strijders te vechten test je en verbeter je je skills en wordt je nog rijker en sterker. Al het goud, de medailles en de ervaringspunten die je wint in de Battle Server gebruik je in het spel om wapens mee te kopen, skills mee te verbeteren of je landgoed uit te breiden. De gewonnen beloningen zijn zichtbaar in je overzichtspagina.

Jouw persoonlijke overzichtspagina

Op je overzichtspagina vindt je alle informatie over jouw ridder, je kunt zien hoeveel buit je al hebt verdiend, hoeveel goudstukken je hebt, wat voor uitrusting je hebt en welke eigenschappen je als ridder bezit. Ook kan je hier zien hoe jij hebt gevochten in je wedstrijden hoeveel je hebt gewonnen en hoeveel je hebt verloren. Je overzichtspagina helpt je om je skills te verbeteren zodat je meer gevechten wint en betere wapens kunt kopen.